14:00

Brunnby FF

Referat: Vejby IF - Brunnby FF

Äntligen kom första segern!!
I den andra DM matchen för året så kom den första segern. Efter en lite trevande inledning med slarvit passningsspel och ett hemmalag som vill gå lite för rakt på mål så kommer vi in i matchen efterhand. Trots inledningen så lyckas David trycka in 1-0 i den 6:e minuten. Vi börjar spela ett lite bredare spel och nyttjar våra kanter på ett bättre sätt och detta resulterar i 2-0 efter ett starkt genombrott av Wilmer på kanten och han kan enkelt rulla in den i målvaktens bortre hörn.
Vi tar över spelet mer och mer och nu börjar vi styra matchen som vi vill. 3-0 kommer 10 minuter innan pausvilan. I halvtid snackas det mycket om bättre rörelse i passningsspelet och grabbarna är taggade. Vi byter in hela bänken så att alla ska få lira. Vi fortsätter att styra matchen och nu börjar Brunnby spelarna bli lite gnälliga. I den andra halvleken lyckas David med ett hattrick och matchen slutar 6-0 till Vejby.
Plus för det stabila försvarsspelet och de yngre killarna som kommer in och visar att de vill vara med på riktigt!
Nu går vi in i en ny träningsvecka med 3 konstgrästräningar (tis,ons,tor 19-20.30) och på söndag vankas det derby mot SIF i den 3:e DM matchen.